Een kennismaking
 

 
Upwards CAD applicaties heeft zich als bedrijf gespecialiseerd in het optimaliseren van het gebruik van AutoCAD en het optimaal inrichten van de AutoCAD-werkomgeving. De doelgroep wordt gevormd door alle bedrijven die gebruik maken van AutoCAD voor het vervaardigen van technische tekeningen.

Upwards CAD applicaties is opgericht door Martin Bronsema (ondergetekende), zelf werktuigbouwkundig ingenieur en jarenlang werkzaam geweest als constructeur en AutoCAD-applicatiebeheerder. Door de jarenlange eigen ervaring is grote kennis verkregen over het werkelijk, in de praktijk, gebruiken van AutoCAD. Door nauw contact met klanten en opdrachtgevers blijft Upwards CAD applicaties dicht bij de praktijk. De eigen technische achtergrond heeft als groot voordeel dat de communicatie over de zowel teken- als CAD-technische aangelegenheden bij de aanschaf, installatie of ontwikkeling van software zeer efficiŽnt verloopt.

Upwards CAD applicaties is ontwikkelaar van onder andere Amelio, een omvangrijke applicatie die alles aan AutoCAD toevoegt voor de optimalisatie van de werkstations en Ėomgeving. Andere applicaties zijn FastPlot, het meest veelzijdige plotprogramma voor AutoCAD, en BatchJob, het programma voor het automatisch verwerken van grote aantallen tekeningen. Daarnaast ontwikkelt Upwards CAD applicaties maatsoftware. Alle applicaties zijn en worden ontwikkeld met als uitgangspunt het optimaliseren van het gebruik van AutoCAD: dus optimale gebruiksvriendelijkheid voor de CAD-engineer die dagelijks met AutoCAD tekent. In de applicaties worden alle AutoCAD-technische aspecten doorgevoerd. De applicaties kunnen binnen iedere AutoCAD-werkomgeving worden gebruikt.

Upwards CAD applicaties heeft zich tot doel gesteld de werkelijke problemen in de praktijk op te lossen. Upwards kent de praktijk als geen ander en heeft het inzicht in en de kennis van de zeer verschillende situaties waarin AutoCAD gebruikt wordt: van productiebedrijven die alleen voor eigen gebruik tekenen tot ingenieursbureaus die de tekeningen als eindproduct leveren aan meerdere, andere AutoCAD-gebruikers, en van AutoCAD-gebruikers met ťťn werkstations tot grote werkomgevingen.

Autodesk heeft aan Upwards CAD applicaties de status van 'Authorized Developer' toegekend. Deze status onderstreept een belangrijk punt: erkenning van Upwards CAD applicaties door Autodesk als ontwikkelaar van "professionele applicaties die duidelijk iets toevoegen aan AutoCAD" (quote Autodesk). Gevolg van het bestaande nauwe en directe contact tussen Upwards en Autodesk is het up-to-date zijn van de applicaties en de kennis wat betreft de nieuwste ontwikkelingen op AutoCAD-gebied.

Samengevat kan worden gezegd dat Upwards CAD applicaties met consultancy, applicaties, maatsoftware en training een uitstekend product heeft voor het optimaliseren van het gebruik van AutoCAD en het optimaal inrichten van de AutoCAD-werkomgeving. Naast een zeer gunstige prijs, en dus prijs/prestatie-verhouding, staan bij alle activiteiten van Upwards een persoonlijke benadering en uitstekende service voorop. Wilt u dus de productiviteit van uw AutoCAD-werkomgeving verhogen, of twijfelt u nog of dit in uw situatie mogelijk is, laat u dan overtuigen door de kracht van de applicaties, en ontdek dat Upwards CAD applicaties op alle terreinen een prima partner is.

Natuurlijk kom ik graag de applicaties een keer demonstreren en persoonlijk toelichten wat Upwards CAD applicaties verder voor uw bedrijf kan betekenen.

ing. Martin Bronsema